Flamingo
home desiGN

INTERIOR DESIGNER

THE DESIGNER AND CREATOR OF COMFORTABLE HOMES

High quality interior design, interior construction, home renovation and tailor made furnishing, on deadline with price guarantee.


references

95% of our home furnishing and interior design projects have been completed.
Please take a look at the works we are most proud of!

20m2Gergely Győző u.

Egy fiatal hölgy keresett meg minket a nappalija és hálószobája megtervezéséhez. A helyszín adottságai miatt kiemelten fontos volt számára a tárolóhelyek praktikus elhelyezése és olyan megoldások alkalmazása, amelyek vizuálisan is nagyobb térérzetet keltenek. Az alvóhelyiséget elegánsan elválasztottuk a nappalitól, így kényelmes és funkcionális tér jött létre a mindennapokhoz.

95m2Krisztina krt.

Legújabb tervezésünk egy fiatal házaspárnak készült, akik gyermekvállalás előtt állnak. A konyha központjában egy gyönyörű, pasztell pisztácia zöld tónusú, íves konyhasziget található, melyet tölgy bútorokkal kombináltunk, így összképben egy letisztult hatást keltve. A nappali, hálószoba és dolgozószoba már színekben bővelkedik, kiegészítve a kellemes dizájnt.

206m2River Life lakópark- Modern

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most bemutatjuk ezt a modern külsejű otthont . A márvány elegáns megjelenése találkozik a világos kék íves konyhával, melyet a fa és modern elemek tovább fokoznak. Ez az egyedülálló kombináció létrehozza az ideális otthont, ahol az innováció és a kifinomult design harmonikusan összefonódik.

137m2River Life lakópark- Glamour

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, a következőkben bemutatjuk a Glamour megjelenésű otthont, ahol a luxus és a kifinomult elegancia találkozik. A márvány, az arany és a fekete színek uralkodnak, mindezt kiegészítve egy vibráló színnel. Ez a stílus az exkluzivitás és a modern luxus kedvelőinek tökéletes választás.

64m2River Life lakópark- Scandinave Style

A River Life lakóparkban újabb stílusos fejezet nyílik és most bemutatjuk a Skandináv dizájn varázslatát. A tervezés során a fekete színek és a meleg fa elemek találkozása teremti meg ezt a kellemes otthont. A skandináv stílus egyedi varázsát az egyszerűség, funkcionalitás és a természetes elemek iránti szeretet teszi teljessé.

46m2River Life lakópark- Modern

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most bemutatjuk ezt a modern külsejű otthont. Ez a korszerű, minőségi bútorokkal berendezett lakás letisztult, mégis kellemes és otthonos környezetet nyújt. Az exkluzív dizájn és a praktikusság remekül összeolvad ebben a kis alapterületű ingatlanban.

things
we are good

Maximal customer satisfaction may sound like a dream, however, it can be real. Minden belsőépítészeti tervezésünk és lakberendezési kivitelezésünk során ezt tartjuk szem előtt, hogy Ön valóban elégedett legyen a végeredménnyel. We work on all of our projects as if we were working on our own home. Let’s get aquainted! If you are satisfied with our attiude and the level of quality, contact us!

lakberendező lakberendezés belsőépítészet

brands with
we are happy to work

SHALL WE DESIGN YOUR HOME?

If you are looking for a team that carries out the interior design and renovation of your home with total dedication, contact us! We will work four you as we would work on our own home. Let us realize your dreams!