Flamingo
home desiGN

THE DESIGNER AND CREATOR OF COMFORTABLE HOMES

High quality interior design, interior construction, home renovation and tailor made furnishing, on deadline with price guarantee.

references

95% of our furnishing desgins have been implemented. Take a look at the projects that we are most proud of.
Please take a look at the works we are most proud of!

LAKÓPARKRIVERLIFE

Ez a projekt nagyon különleges, ugyanis egy nagy beruházó cég bízott meg minket új építésű lakások megtervezésére. Kérésük az volt, hogy különböző stílusokban mutassuk be ügyfeleiknek leendő otthonaikat, könnyebbé téve a választást számukra.

138m2Nagytarcsa

Egy fiatal kisgyermekes család az igényeiknek megfelelő stílusában teljesen új belső tereket kapott ebben az újépítésű sorházban. A friss, fiatalos energiával rendelkező tér ideális otthoni környezetet teremt a család számára.

55m2Luther u.

Egy romos lakásból új, modernebb otthont hoztunk létre. A feladat az volt, hogy egy teljes átalakítás során kialakítsunk egy lakóteret, amely tükrözi a tulajdonos személyiségét és megfelel egy legénylakás igényeinek. A koncepció központjában az extra tárolóegységek és az ergonomikus elrendezés áll, melyek kiemelik a funkcionalitást és a stílust.

77m2Balatonboglár

Egy fiatal, két gyermekes házaspárnak terveztük meg nyaralójukat. A szimpla fehér falakat színpompás, egyedi és meghitt design elemekkel váltottuk fel. A család bővülésével az egyik izgalmas újdonság, hogy egy vadonatúj gyerekszoba is került kialakításra, mely a kicsik számára varázslatos környezetet teremt.

62m2Dagálysétány u.

Egy fiatal pár újépítésű lakása, melyben a szürke, fehér, fekete és bézs színek dominálnak. Egy modern amerikai konyhás nappalit terveztünk, hogy a pár könnyedén kommunikálhasson főzés, sütés közben is. A konyhabútort az IKEA-ból szerették volna, mely G alakú elrendezésével praktikus és stílusos megoldást kínál az ételkészítéshez és a kapcsolat teremtéshez.

100m2Erkel u.

Külföldi megrendelő bízott meg minket újépítésű teraszának a megtervezésével. A város feletti zöld oázis minden részlete a kényelemről szól. Jakuzzi, grillkonyha, napozóágyak és egy óriási kültéri kanapé.

things
we are good

Maximal customer satisfaction may sound like a dream, however, it can be real. This is our highest priority in all our interior design and renovation projects. We work on all of our projects as if we were working on our own home. Let’s get aquainted! If you are satisfied with our attiude and the level of quality, contact us!

brands with
we are happy to work

SHALL WE DESIGN YOUR HOME?

If you are looking for a team that carries out the interior design and renovation of your home with total dedication, contact us! We will work four you as we would work on our own home. Let us realize your dreams!