206m2River Life lakópark- Modern

206m2River Life lakópark- Modern

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most bemutatjuk ezt a modern külsejű otthont . A márvány elegáns megjelenése találkozik a világos kék íves konyhával, melyet a fa és modern elemek tovább fokoznak. Ez az egyedülálló kombináció létrehozza az ideális otthont, ahol az innováció és a kifinomult design harmonikusan összefonódik.

137m2River Life lakópark- Glamour

137m2River Life lakópark- Glamour

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, a következőkben bemutatjuk a Glamour megjelenésű otthont, ahol a luxus és a kifinomult elegancia találkozik. A márvány, az arany és a fekete színek uralkodnak, mindezt kiegészítve egy vibráló színnel. Ez a stílus az exkluzivitás és a modern luxus kedvelőinek tökéletes választás.

64m2River Life lakópark- Scandinave Style

64m2River Life lakópark- Scandinave Style

A River Life lakóparkban újabb stílusos fejezet nyílik és most bemutatjuk a Skandináv dizájn varázslatát. A tervezés során a fekete színek és a meleg fa elemek találkozása teremti meg ezt a kellemes otthont. A skandináv stílus egyedi varázsát az egyszerűség, funkcionalitás és a természetes elemek iránti szeretet teszi teljessé.

46m2River Life lakópark- Modern

46m2River Life lakópark- Modern

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most bemutatjuk ezt a modern külsejű otthont. Ez a korszerű, minőségi bútorokkal berendezett lakás letisztult, mégis kellemes és otthonos környezetet nyújt. Az exkluzív dizájn és a praktikusság remekül összeolvad ebben a kis alapterületű ingatlanban.

35m2River Life lakópark- Bohém

35m2River Life lakópark- Bohém

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most egy Bohém otthon világába engedünk betekintést mutatunk be. A narancssárga konyha egyedülálló karaktert kölcsönöz az ingatlannak. Üde, friss, ideális környezet egyetemistáknak.

82m2River Life lakópark- Warm home

82m2River Life lakópark- Warm home

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most a warm home ihlette dizájnt szeretnénk megmutatni. Ebben a modern külsejű lakásban a bézs szín és a barna árnyalatai uralkodnak, megteremtve ezzel a meleg és otthonos atmoszférát.

70m2Lenhossék u.

70m2Lenhossék u.

Egyedi és merész. Ügyfelünk számára különlegesen fontosak a cicái, ezért terveink között kialakítottunk egy exkluzív játszóteret polcokkal, ahol a házikedvencek kényelmesen szórakozhatnak. Emellett a hálószobában az ágy kihajtható a falból, és egy kis jógasarok is helyet kapott, így a funkcionalitás és a kényelem tökéletes egyensúlyba került a teret átható vibráló színekkel.

95m2Bakáts u.

95m2Bakáts u.

A művész hölgy személyisége és kreativitása szinte érezhető a tér minden sarkában. A színes paletta és az egyedi designelemek harmóniája a lakásban nem csak életteli, hanem inspiráló atmoszférát is teremt számára. Egyedi művészeti alkotások és szobrok ölelik körbe az otthont, amely egyfajta szellemi műhelyként szolgál a kreatív gondolkodás számára.

70m2István u.

70m2István u.

A befektető kívánsága szerint egy nagyobb lakásból két különálló otthon született. Egy kisebb, galériás garzon és egy tágasabb, több szobás lakás. A nagyobb ingatlan egy élénkebb, színesebb koncepciót kapott, különlegessége pedig az étkező, melyet flamingó színű székekkel tettünk feltűnővé, hogy minden tekintetet odavonzzon.

30m2István u.

30m2István u.

Befektető által megfogalmazott elképzelés alapján két lakást alakítottunk ki egy nagyobb lakásból. Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy egy kisebb, galériás garzon és egy nagyobb, tágasabb több szobás lakás jöhessen létre. Az első lakás egy fekete minimalista dizájnt kapott, melyet letisztult formákkal és praktikus megoldásokkal gazdagítottunk.

73m2Rákóczi út

73m2Rákóczi út

Idősebb hölgy számára tervezett Rákóczi úti lakás tervezésekor arra összpontosítottunk, hogy a vidéki kisváros hangulatát hozzuk át a nagyvárosba. A meleg tónusok és az arany glamour kiegészítők stílusos eleganciát és meghittséget sugároznak.

138m2Nagytarcsa

138m2Nagytarcsa

Egy fiatal kisgyermekes család az igényeiknek megfelelő stílusában teljesen új belső tereket kapott ebben az újépítésű sorházban. A friss, fiatalos energiával rendelkező tér ideális otthoni környezetet teremt a család számára.

55m2Luther u.

55m2Luther u.

Egy romos lakásból új, modernebb otthont hoztunk létre. A feladat az volt, hogy egy teljes átalakítás során kialakítsunk egy lakóteret, amely tükrözi a tulajdonos személyiségét és megfelel egy legénylakás igényeinek. A koncepció központjában az extra tárolóegységek és az ergonomikus elrendezés áll, melyek kiemelik a funkcionalitást és a stílust.

77m2Balatonboglár

77m2Balatonboglár

Egy fiatal, két gyermekes házaspárnak terveztük meg nyaralójukat. A szimpla fehér falakat színpompás, egyedi és meghitt design elemekkel váltottuk fel. A család bővülésével az egyik izgalmas újdonság, hogy egy vadonatúj gyerekszoba is került kialakításra, mely a kicsik számára varázslatos környezetet teremt.

62m2Dagálysétány u.

62m2Dagálysétány u.

Egy fiatal pár újépítésű lakása, melyben a szürke, fehér, fekete és bézs színek dominálnak. Egy modern amerikai konyhás nappalit terveztünk, hogy a pár könnyedén kommunikálhasson főzés, sütés közben is. A konyhabútort az IKEA-ból szerették volna, mely G alakú elrendezésével praktikus és stílusos megoldást kínál az ételkészítéshez és a kapcsolat teremtéshez.

100m2Erkel u.

100m2Erkel u.

Külföldi megrendelő bízott meg minket újépítésű teraszának a megtervezésével. A város feletti zöld oázis minden részlete a kényelemről szól. Jakuzzi, grillkonyha, napozóágyak és egy óriási kültéri kanapé.

62m2Böszörményi út

62m2Böszörményi út

Budapest frekventált budai részén a XII. kerületben található Egy hölgy keresett meg minket, hogy az édesanyja után megörökölt lakást alakítsuk át számára. Konkrét elképzelésekkel érkezett, így a színeket és a stílust meghatározta előre, azonban a praktikus kialakításokat és a térszervezést ránk bízta.

39m2Árpád fejedelem útja

39m2Árpád fejedelem útja

Budapesten a III. kerületben található az ingatlan, aminek a teljeskörű átalakításával bíztak meg minket. A lakás 1 szoba, nappali-konyha, előtér és fürdőből áll. Az ügyfelünk, egy fiatal sportoló fiú, aki ezt a felosztást szerette volna saját részére megvalósítani.

212m2Debrecen

212m2Debrecen

Egy házaspár bízott meg régebbi típusú ingatlanának teljes belsőépítészeti átalakításával, 3D látványterv elkészítésével és kivitelezésével. A gyerekek már kirepültek, így a pár úgy döntött, hogy saját maguknak újjá varázsolják az ingatlant.

34m2Munkácsy u.

34m2Munkácsy u.

Budapest agglomerációjába található ez a ház, aminek a nappali és konyha részét tervezte meg a Flamingo Interiors . Ez az ingatlan egy újépítésű projekt, aminek csak ezt az életterét kellet úgy megálmodnunk, hogy a meglévő kivitelezéssel összhangban legyen.

58m2Aradi u.

58m2Aradi u.

Külföldi befektető üzletember megbízására készítettünk az Aradi utcában egy új építésű lakás belső designját. Az ingatlan kiadásra kerül harmadik személy számára, ezért neutrális, mégis stílusos design megalkotása volt a cél, minőségi és időt álló anyagokból.

47m2Kőfaragó u.

47m2Kőfaragó u.

A kis alapterületű lakást, belsőépítészeink, egy egyetemista fiú számára tervezték meg. A fiú édesanyja kereste meg a Flamingo Interiors csapatát és kérte segítségünket az újépítésű lakás áttervezésében, ahova később fia a párjával költözik majd be.

52m2Naphegy u.

52m2Naphegy u.

A befektetés céljából vásárolt ingatlan Budapest közkedvelt részén, az I. kerületben helyezkedik el. A lakás egy csendes kis utcában található és 2 fő számára ideális. Az ingatlan teljes körű belsőépítészeti tervezésen, 3D látványtervezésen esett át, és jelenleg a kivitelezési munkálatok folynak. Infrastruktúrája megfelelő fiatal pároknak és pályakezdőknek.

45m2Bezerédj u.

45m2Bezerédj u.

Fiatal pár bízott meg minket első lakásuk tervezésével, egy fiatalos, praktikus otthon kialakítása volt a célunk.

60m2Barázda u. Elite Park

60m2Barázda u. Elite Park

Fiatal pár bízott meg minket újépítésű lakásuk tervezésével, amit követett egy kivitelezési és bútorozási munka is.

43m2Szív u.

43m2Szív u.

Fiatal pár bízott meg minket a meglévő lakásuk újragondolásával, felfrissítésével, a tervezést követte egy felújítás és bútorozási munka is.

157m2Parádsasvári Villa

157m2Parádsasvári Villa

Korábbi ügyfelünk bízott meg minket azzal, hogy tervezzük meg és újítsuk fel mátrai 5 szobás panziójukat.

90m2Csomád

90m2Csomád

Egyedülálló Hölgy részére készült tervek egy újonnan vásárolt családi ház átalakításához, felújításához.

135m2Pauler u.

135m2Pauler u.

Fiatal pár, visszatérő ügyfél, a komplett csomag – tervezés, felújítás, anyagok, beépített bútorok.

24m2Attila út

24m2Attila út

Fiatalos hangulatú stúdiólakás, kis home office-szal. A tervek készítése során a továbbértékesítés volt a cél.

133m2Szófia u.

133m2Szófia u.

Összetett élethelyzet : középkorú házaspár, három iskolás és kamasz lánygyermekkel. Mindenkinek legyen meg a külön élettere, de együtt is lehessen a család.

71m2Kékvirág u.

71m2Kékvirág u.

Fiatal házaspár egy kisgyermekkel bízott meg minket, hogy tervezzük meg a leendő otthonukat, egy letisztult, modern hangulatú lakás volt az elképzelésük.

79m2Csaba u.

79m2Csaba u.

Befektető részére készültek a tervek, a tervezés mellett mi szállítottuk a belsőépítészeti anyagokat is.

108m2Tompa u.

108m2Tompa u.

Középkorú házaspár bízott meg minket, hogy teljeskörűen tervezzük meg és újítsuk fel a negyven éve érintetlen lakásukat.

87m2Őriszentpéter

87m2Őriszentpéter

Budapesti fiatal pár vidéki nyaralója, a házat szerkezetkészen vásárolták, a feladatunk az volt, hogy a meglévő tereket öltöztessük fel igazi rusztikus hangulatúra.

114m2Bajcsy köz

114m2Bajcsy köz

Fiatal pár lánygyermekkel és egy tervezett második csemetével bízott meg minket a frissen vásárolt használt lakásuk újragondolásával, felfrissítésével, a tervezést követte egy felújítás és bútorozási munka is.

87m2Vágóhíd u.

87m2Vágóhíd u.

Befektető cég részére készült, egy újépítésű lakás csupasz fehér falakkal, megvette, megterveztük, berendeztük, két hét alatt kiadta.

89m2Hajós u.

89m2Hajós u.

Idős, vidéken élő orvos házaspár részére, budapesti bázisuk kialakítása az Opera mellett.