ÖN MEGÁLMODJA, MI MEGTERVEZZÜK ÉS MEGÉPÍTJÜK…

Kezdetektől fogva az a motiváció hajt minket, hogy Budapest legszebb belső tereit alkothassuk meg.

Számunkra a lakberendezés valódi szenvedély, mert hisszük, hogy az embereknek a lehető legszebb lakásokban kellene élniük, hisz azáltal hogy szebbé tesszük az életterünket, az életünk is jobbá és harmonikusabbá válik.

Bizonyára Ön is mindig arról álmodott, hogy egyszer egy minden igényét kielégítő, a vágyainak tökéletesen megfelelő lakásban fog élni. Ennek a szellemében alapítottuk családi vállalkozásunkat, saját lakberendező tervezőinkkel és megbízható kivitelező szakembereinkkel dolgozunk és több mint 10 éve állunk az ügyfeleink rendelkezésére Budapest belvárosi belsőépítészeti irodánkban.  Az ezen idő alatt felhalmozott tapasztalattal, valamint kiterjed hazai és nemzetközi beszállító partneri kapcsolatainkkal szeretnénk Önnek a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtani.

FLAMINGO CSOPORT

kivItelezés:

Tervezés:

termékek:

hűtés – fűtés:

Ügyfeleink visszajelzései alapján a legfontosabb tulajdonságaink, amiért minket választottak : a flexibilitás, a tulajdonosi szemlélet és a komplexitás. Nem okoz problémát számunkra a változó igényekhez, a piaci lehetőségekhez, vagy a kivitelezés során adódó váratlan helyzetekhez való alkalmazkodás, nem félünk új és merész megoldásokat kipróbálni, sőt kifejezetten élvezzük az ilyen jellegű kihívásokat. Tervezőként és kivitelezőként is igyekszünk a megrendelő fejével gondolkozni és pénztárcájával gazdálkodni. Ha szükséges, a saját kivitelezési munkáinkhoz kapcsolódó, a lakásfelújításhoz vagy korszerűsítéshez elengedhetetlen szakipari munkákat is összefogjuk, egyeztetünk, időzítünk, koordinálunk, vagyis projektvezetőként támogatjuk a teljes felújítási folyamatot.

Amit velünk nyer:

  • pontos, tételes árajánlat, garantáltan utólagos költségektől mentesen
  • közös gondolkodás, ötletelés, költségszámítás
  • profi, 3D-s és fotórealisztikus látványtervek
  • kreatív, látványos és praktikus életterek
  • erős műszaki felkészültség, saját kivitelező csapat
  • komplex projektvezetés, kényelmes, ütemezett és kulcsrakész megoldások
  • termékbeszerzés, vagy egyedi igények alapján történő gyártás
  • tulajdonosi gondosság, garancia

Ön megálmodja, mi követve a legfrissebb lakberendezési trendeket megtervezzük és berendezzük álmai otthonát.

Cégünk, a Flamingo Interiors lakberendezéssel, belsőépítészeti tervezéssel, egyedi, akár méretre készülő bútorok és minőségi anyagok kereskedelmével és kivitelezéssel foglalkozik. Európai szellemiségű cég vagyunk, amit külföldön szerzett tapasztalataink inspirálnak, valamint több nyelven kommunikálunk: angolul, olaszul és franciául állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A lakásfelújítás a szenvedélyünk, engedje meg, hogy segítsünk Önnek is kialakítani álmai otthonát!

Sok szeretettel várjuk Önt is,

Takács Anna és Szabó Péter
A Flamingo Interiors tulajdonosai és ügyvezetői

Mióta magunk is szülők vagyunk

Mióta egy gyönyörű kislány anyukája és apukája lehetünk, az otthon még többet jelent számunkra ! Már nem csupán egy dekoratív, kényelmes lakás, amit változatos lakberendezési tárgyakkal lehet díszíteni, nem csupán egy lakberendezési trendeket tükröző, vagy trenddiktáló építmény, hanem egy meghitt, barátságos, praktikus élettér, ahová jó megérkezni, ahol jó lenni, ahol amellett, hogy mindenkinek megvan a saját élettere, jó együtt, közösen élni.

Ilyen érzéseket kiváltó élettereket kívánunk tervezni és kialakítani másoknak is, legyen szó egy gyerekszoba kialakításáról, nappali, konyha vagy fürdő felújításról, vagy akár egy komplett ház újratervezéséről és belsőépítészeti kivitelezéséről.

A CSAPAT

TAkács Anna

Ügyvezető,
Tervező

szabó péter

Tulajdonos,
Ügyfélkapcsolati- és project vezető

Dékány Dániel

Project manager

Antal Andrea

Tervező

Tóth Adrienn

Marketing manager

Ismerkedj meg velünk

Mára a csapatunk 5 főre bővült. Mi vagyunk a Flamingo mögötti alkotók, akik szenvedéllyel és elkötelezettséggel dolgoznak az otthonok szépítésén. Mindenkinek megvan a saját kreatív egyénisége, mellyel egymást segítve, kiegészítve fejleszthetjük a cégünket. Minden egyes projektet a sajátunknak érzünk. Rajongunk az innovatív és modern megoldásokért, ahol szabadjára engedhetjük a kreativitásunkat, kipróbálhatjuk a legújabb szakmai fejlesztéseket.

GARANCIA

Lakberendezési és belsőépítészeti tervezésünkre valódi árgaranciát vállalunk, vagyis a kivitelezés végéig tartjuk a tételes árajánlatban  megadott és szerződésben rögzített árainkat. Bármilyen okból adódó „vis maior” helyzetben az ügyféllel közösen gondolkozva módosítunk és díjmentesen újratervezünk. Viccesen azt szoktuk mondani, hogy aki velünk szerződik az egyben egy biztosítást is köt velünk.

MEGTERVEZZÜK OTTHONÁT?

Ha fontos Önnek, hogy új otthona belsőépítészeti kialakítását és lakberendezését olyan csapatra bízza, akik olyan gondossággal végzik munkájukat, mintha maguknak készítenék, akkor bátran keressen bennünket, egyeztessünk álmairól és terveiről.

technológia

A felméréseink során gyakran találkozunk olyan bonyolult alaprajzi elrendezésű lakásokkal ahol sajnos semmi nem derékszögű és pontosan felmérni is nehezebb. Az ilyen lakásokat csak egy kockás füzettel és lézeres távolságmérővel felmérni szinte lehetetlen. Erre megoldásként a Leica© felmérő eszközeit használjuk, melyek bluetooth kapcsolattal egy Ipad-del kommunikálnak és küldik a mért adatokat az Orthograph© felmérő szoftvernek. A térben felvett pontokból a szoftver automatikusan felrajzolja a helyiség geometriáját, legyen szó furcsa szögben álló falakról vagy döntött tetősíkokról. Így Ön valóban biztos lehet abban hogy az általunk felmért alaprajz pontos és szakszerű lesz.

termékbeszerzés

Mi nem csak segítünk a termékek beszerzésében, hanem közvetlenül a külföldi gyártóktól szerezzük be termékeinket. A szolgáltatásunk nem merül ki abban, hogy egy partnerünkhöz irányítjuk Önt, ahol beszerezheti a szükséges termékeket, hanem mi magunk intézzük és végigkísérjük a termékbeszerezés teljes folyamatát a megfelelő termék kiválasztásától, a megrendelésen át egészen a helyszínre történő szállításig. Több mint 70 beszállító partnerrel rendelkezünk. Kérjük tekintse meg online áruházunkat :

www.flamingodeco.hu

márkák akikkel
szívesen dolgozunk

zöld megoldások

A célunk az, hogy kiváló minőségű, energiatakarékos és környezetbarát megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek segítenek a komfortérzet növelésében és a költségek csökkentésében.
Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akiknek a célja, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsák ügyfeleinknek. Az évek során széleskörű tapasztalatot szereztünk a hűtési és fűtési rendszerek területén és mindig naprakészek vagyunk az iparág legújabb technológiáival és trendjeivel kapcsolatban.
Szolgáltatásaink közé tartozik a hűtési és fűtési rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és javítása. Egyéni igényekre szabott megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, figyelembe véve az épület jellegét, a környezeti tényezőket és a költségvetést.
Kínálatunkban szerepelnek modern hőszivattyús rendszerek, légkondicionálók, hűtőberendezések és sok más termék, amelyek segítségével optimális hőmérsékletet és klímát teremthetünk otthonában vagy irodájában.