TELJES LAKÁS

10.500 FT/M2

-TŐL*

„Az üres lakás még nem otthon”.
Ha szeretnéd, hogy otthonod valóban a Te stílusodat, igényeidet képviselje, örömmel elkészítjük a teljes lakberendezési tervet az előszobától a padlásig.

*Tervezési áraink irányárak, pontos összegért kérj árajánlatot!

A TERVEZÉS FOLYAMATA

1. Ajánlat kérés

A weboldalunkon történő jelentkezést követően felhívunk telefonon, ahol egyeztetünk az elképzelésekről, a lakás paraméreteiről, elmondjuk mi a tervezés menete.

2. Paraméterek, igények egyeztetése, lakásfelmérés

A korábbi telefonbeszélgetés, az átküldött alaprajz, az alapterület, a fotók és az adatok alapján küldünk egy árajánlatot a tervezésre.

3. Inspirációk a megrendelőtől

Kérünk Tőled inspirációs képeket, például Pinterestről vagy Instagramról összegyűjtve, hogy milyen fürdőt, konyhát, nappalit szeretnél, vagy ha vannak egyéb ötletek, kérések azokat is küldd el nekünk!

4. Tervezés kezdete

Elindul a kreatív munka.

5. 3D tervek és a koncepció véglegesítése

Elkészítjük minden megbeszélt helyiségről az első garnitúra 3D-s látványterveket. Ahogy elkészülünk egy helyiséggel, emailen átküldjük és kérünk rá egy írásos visszajelzést, hogy esetleg megfelel-e úgy, vagy mi az, amit változtassunk majd.

Amikor elkészült az első garnitúra 3D terv minden helyiségre, tartunk egy megbeszélést, ahol megbeszéljük az átküldött módosítási igényeket, hogy mit és hogyan módosítsunk.

MEGTERVEZZÜK OTTHONÁT?

Ha fontos Önnek, hogy új otthona belsőépítészeti kialakítását és lakberendezését olyan csapatra bízza, akik olyan gondossággal végzik munkájukat, mintha maguknak készítenék, akkor bátran keressen bennünket, egyeztessünk álmairól és terveiről.

*Tervezési nettó áraink irányárak, pontos összegért kérj árajánlatot!

EGYÜTT AZ ÜGYFÉLLEL

A lakberendezési ötletekkel való tervezés mindig Önnel szoros együttműködésben történik. Számunkra fontos a kommunikáció, hogy valóban olyan enteriőr szülessen, ami a leginkább megfelel a megrendelői igényeknek. A tervezés során az alkalmazott műszaki és lakberendezési ötletek tekintetében olyan megoldásokat javasolunk, melyekkel igazodni tudunk az Ön költségkeretéhez.

KREATÍV MEGOLDÁSAINK

Nem riadunk vissza olyan extrém, “handmade” lakberendezési ötletektől sem, mint például készítsünk boros dobozokból galéria korlátot vagy farönkből éjjeliszekrényt. Ezekkel a megoldásokkal tehetjük igazán egyedivé az otthonát.

Nézzen körbe referenciáink között további berendezési ötletekért!

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS

A 3D látványterv a lakberendezés egyik leginnovatívabb eszköze, amely lehetővé teszi, hogy Ön a lehető legkönnyebben elképzelhesse, milyen lesz új otthona. A legkorszerűbb tervezőprogramok segítségével akár néhány napon belül és akár több változatban is el tudjuk készíteni a fontosabb helyiségek 3D terveit. Ez hasznos eszköz lehet a fürdőszobai burkolatok kiválasztásánál vagy akár egy amerikai konyhás nappali tervezése során is. Nagyon fontos, hogy el tudjuk képzelni, hogy milyen lesz az összhatás, megvalósul-e majd a színek, a választott anyagok és a bútorok harmóniája, ezért akár virtuális séta videót is tudunk készíteni Önnek, amellyel bejárható a megálmodott lakás vagy helyiség.

A fűtés és hűtés zöld korszaka!

A célunk az, hogy kiváló minőségű, energiatakarékos és környezetbarát megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek segítenek a komfortérzet növelésében és a költségek csökkentésében.

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk magasan képzett szakemberekből áll, akiknek a célja, hogy a legjobb megoldásokat nyújtsák ügyfeleinknek. Az évek során széleskörű tapasztalatot szereztünk a hűtési és fűtési rendszerek területén és mindig naprakészek vagyunk az iparág legújabb technológiáival és trendjeivel kapcsolatban.

Szolgáltatásaink közé tartozik a hűtési és fűtési rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása és javítása. Egyéni igényekre szabott megoldásokat nyújtunk ügyfeleinknek, figyelembe véve az épület jellegét, a környezeti tényezőket és a költségvetést.