A Modern
francia stílus jellegzetessége

A nagy belmagasság, nyitott, fényes terek, természetes anyagok és elegáns részletek. Világosak és tágasak. Lágy vagy tompított színpalettával rendelkeznek, például világos kék, kellemes barna tónusokkal, krémszínnel és fehérrel. Díszítő elemekben gazdag francia stílus soha nem okoz csalódást, hanem éppen  ellenkezőleg, minden helységet barátságos, pihentető és fényűző térré varázsol.


VÁSÁROLJA MEG A TERMÉKEKET A KÉPRE KATTINTVA

Belsőépítészeti, lakberendezési tippek és ötletek

A tágas belső terek mellett a részletekre nagy hangsúlyt fektetnek a modern francia belsőépítészetben.  Díszlécek és dekoratív mennyezet, stukkók, melyek feldobják és exkluzív érzetet kelt a csupa fehér falú helyiségben. Csillárok, lámpák, fényűző szőnyegek és díszes tükrök szintén igazi csillogást kölcsönöznek a helyiségnek. Óriás ablakok, ajtók, díszes boltívek magasztosan emelik a lakás fényét.

A lámpák eleganciája

A lámpák is kiemelkedő szerepet kapnak, ahogy a részletek is, mivel hozzájárulnak a tér kifinomult atmoszférájához.
Kristálycsillárok: A francia stílus egyik ikonikus eleme. Ezek a csillárok gyönyörű kristályokkal vannak díszítve, melyek még elegánsabbá teszik a helyiséget. A nappaliban, étkezőben vagy hálószobában egy nagyobb kristálycsillár gyakran a helyiség középpontjában helyezkedik el.
Falikarok: Gyakran használnak elegáns falikarokat, amelyek a szoba stílusával harmonizálnak. Ezek a lámpák lehetnek egyszerű, letisztult vonalvezetésűek vagy antikolt megjelenésűek.
Üveglámpák: Az üvegbúrák itt is népszerű alkotóelemei ennek a stílusnak. Ezek a lámpák különféle üvegekkel vannak díszítve, áttetsző vagy színes anyagokkal is készülhetnek. Sok esetben a fürdőszobában vagy az előszobában helyezik el, ahol fényük elegáns és finom.
Bronz és réz lámpák: Antik stílusra jellemzőek és a modern francia stílusban is gyakran előfordulnak. Ezek a lámpák lehetnek mennyezeti csillárok, falikarok vagy asztali lámpák, meleg fényük és gazdag anyaguk az elegancia érzetét erősítik.Vásárolja meg a termékeKET A KÉPRE KATTINTVA

Fekete Mint Kiemelő Szín

A francia modern minimalizmus az elegancia és az egyszerűség ötvözése, amely egy fekete színpalettával egyedülálló és lenyűgöző belső tereket hoz létre. Ez a stílus ideális azoknak, akik szeretik a modern dizájnt, de nem szeretnének lemondani az eleganciáról és a letisztultságról a belső tereikben. Az egyedi személyes érintés és a funkcionalitás pedig tovább növeli ennek a stílusnak a vonzerejét.

miben tud segíteni neked a flamingo interiors?

Nem tudod, hogyan varázsolhatnál meghitt, de mégis stílusos légkört az otthonodba?

A Flamingo Interiors szakértői készséggel és tapasztalattal rendelkeznek a belsőépítészet és lakberendezés terén. Segíthetnek megtalálni azokat a design gyertyákat, amelyek legjobban illeszkednek az otthonod stílusához és hangulatához.
A megvalósításért vagy további információért keresd bátran kollégáinkat a Flamingo Interiorsnál.

Forrás: Fotók Pinterest