Különleges hangulat és melegség

A kandalló nem csak hőt ad a téli estéken, hanem meghitt hangulatot és otthonosságot is teremt. A modern technológia és a kreatív belsőépítészeti megoldások révén ma már számtalan kandalló típus közül választhatunk. Ebben a cikkben bemutatjuk az elektromos és bioetanol kandallók előnyeit, illetve, hogyan lehet kandallót kialakítani akár panellakásban és a hagyományos kéményes kandallókat is.


Belsőépítészeti Megoldások: A Kandalló, Mint Design Elem

A kandalló lehet több, mint funkcionális berendezési tárgy – belsőépítészeti elemként is szolgálhat. A kandalló tervezésénél figyelembe véve a szoba stílusát és hangulatát a kandalló maga lesz az enteriőr központja. A megfelelő burkolat, keret és méret kiválasztása elengedhetetlen, ahhoz, hogy elérjük a legjobb vizuális hatást.
belsőépítészeti megoldások

Bioetanol Kandalló: Környezetbarát és Látványos

A bioetanol kandallók személyes kedvencünk, a fenntarthatóság és az esztétika tökéletes ötvözete. Ezek a kandallók tiszta égéssel működnek, bioetanol üzemanyaggal, melyhez nincs szükség kéményre. A lángok látványa varázslatos, a kandallók különböző méretben és kialakításban kaphatók, akár szabadon álló vagy falra szerelhető változatok is.Elektromos Kandalló: Elegancia és Kényelem

Az elektromos kandallók népszerűsége folyamatosan növekszik. A modern technológia lehetővé teszi, hogy valósághű lángjeleneteket és hőt produkáljanak, anélkül, hogy tüzet vagy kéményt igényelnének. Az elektromos kandallók könnyen beépíthetők bármelyik szobába, és sokféle stílusban elérhetőek, beleértve a klasszikus és a modern megjelenést is.

Kéményes Kandalló: Eredeti meghitt hangulat

A hagyományos kéményes kandallók továbbra is az otthonok romantikus fókuszpontjai maradnak. A fával vagy gázzal működő kandallók egyedi atmoszférát teremtenek, a ropogó tűz látványa és a meleg lángok mellett. Ezek a kandallók megkövetelhetik a megfelelő kéményt és légutat, de a hangulat, amit teremtenek, páratlan.

Kandalló akár kisebb lakásokban is

A kis alapterületű lakások nem feltétlenül zárják ki a kandallók lehetőségét. Elektromos vagy bioetanol kandallókkal megteremthetjük a meghitt hangulatot anélkül, hogy a kémény problémájával kellene szembenéznünk. Kreatív belsőépítészeti megoldásokkal, például falba építve eredeti hatást kelthetünk.

miben tud segíteni neked a flamingo interiors?

Álmodozol egy meghitt kandalló meleg öleléséről otthonodban?

Ha felújítás előtt állsz és szakszerű csapatra bíznád otthonod belsőépítészeti terveit, kivitelezését, akkor kérj tőlünk személyre szabott árajánlatot. A tervezési folyamat után, az egyik legtapasztaltabb budapesti belsőépítész iroda tagjai segítenek a gyors és tökéletes megvalósításban.
A megvalósításért vagy további információért keresd bátran kollégáinkat a Flamingo Interiorsnál.

Forrás: Fotók Pinterest