Flamingo
home desiGN

A KÉNYELMES OTTHONOK MEGÁLMODÓJA ÉS MEGVALÓSÍTÓJA

Lakberendezési tervezés, belsőépítészeti kivitelezés Pest megyében, teljeskörű lakásfelújítás komplex bebútorozással egyedi igényekre szabva, magas minőségben, határidőre, árgaranciával.

munkáink

Lakberendezési és belső design tervezéseink 95%-ban megvalósultak.
Kérjük, tekintse meg azon munkáinkat, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk !

77m2Balatonboglár

Egy fiatal, két gyermekes házaspárnak terveztük meg nyaralójukat. A szimpla fehér falakat színpompás, egyedi és meghitt design elemekkel váltottuk fel. A család bővülésével az egyik izgalmas újdonság, hogy egy vadonatúj gyerekszoba is került kialakításra, mely a kicsik számára varázslatos környezetet teremt.

62m2Dagálysétány u.

Egy fiatal pár újépítésű lakása, melyben a szürke, fehér, fekete és bézs színek dominálnak. Egy modern amerikai konyhás nappalit terveztünk, hogy a pár könnyedén kommunikálhasson főzés, sütés közben is. A konyhabútort az IKEA-ból szerették volna, mely G alakú elrendezésével praktikus és stílusos megoldást kínál az ételkészítéshez és a kapcsolat teremtéshez.

100m2Erkel u.

Külföldi megrendelő bízott meg minket újépítésű teraszának a megtervezésével. A város feletti zöld oázis minden részlete a kényelemről szól. Jakuzzi, grillkonyha, napozóágyak és egy óriási kültéri kanapé.
Belsőépítész tervezés

62m2Böszörményi út

Budapesten a III. kerületben található az ingatlan, aminek a teljeskörű átalakításával bíztak meg minket. A lakás 1 szoba, nappali-konyha, előtér és fürdőből áll. Az ügyfelünk, egy fiatal sportoló fiú, aki ezt a felosztást szerette volna saját részére megvalósítani.
nappali konyha lakberendezési ötletek

39m2Árpád fejedelem útja

Budapesten a III. kerületben található az ingatlan, aminek a teljeskörű átalakításával bíztak meg minket. A lakás 1 szoba, nappali-konyha, előtér és fürdőből áll. Az ügyfelünk, egy fiatal sportoló fiú, aki ezt a felosztást szerette volna saját részére megvalósítani.

212m2Debrecen

Egy házaspár bízott meg régebbi típusú ingatlanának teljes belsőépítészeti átalakításával, 3D látványterv elkészítésével és kivitelezésével. A gyerekek már kirepültek, így a pár úgy döntött, hogy saját maguknak újjá varázsolják az ingatlant.

amiben
jók vagyunk

Maximális ügyfél elégedettség – elcsépelten hangzik, de valóban nem az ! Minden belsőépítészeti tervezésünk és lakberendezési kivitelezésünk során ezt tartjuk szem előtt, hogy Ön valóban elégedett legyen a végeredménnyel. Olyan gondossággal dolgozunk, mintha magunknak készítenénk az épp aktuális projektet. Ismerjen meg bennünket, és ha tetszik az a hozzáállás és szolgáltatás minőség, amit képviselünk, keressen bennünket bizalommal.

márkák akikkel
szívesen dolgozunk

MEGTERVEZZÜK OTTHONÁT?

Ha fontos Önnek, hogy új otthona belsőépítészeti kialakítását és lakberendezését olyan csapatra bízza, akik olyan gondossággal végzik munkájukat, mintha maguknak készítenék, akkor bátran keressen bennünket, egyeztessünk álmairól és terveiről.