Flamingo
home desiGN

A KÉNYELMES OTTHONOK MEGÁLMODÓJA ÉS MEGVALÓSÍTÓJA

Lakberendezési tervezés, belsőépítészeti kivitelezés Pest megyében, teljeskörű lakásfelújítás komplex bebútorozással egyedi igényekre szabva, magas minőségben, határidőre, árgaranciával.

munkáink

Lakberendezési és belső design tervezéseink 95%-ban megvalósultak.
Kérjük, tekintse meg azon munkáinkat, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk !

206m2River Life lakópark- Modern

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most bemutatjuk ezt a modern külsejű otthont . A márvány elegáns megjelenése találkozik a világos kék íves konyhával, melyet a fa és modern elemek tovább fokoznak. Ez az egyedülálló kombináció létrehozza az ideális otthont, ahol az innováció és a kifinomult design harmonikusan összefonódik.

137m2River Life lakópark- Glamour

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, a következőkben bemutatjuk a Glamour megjelenésű otthont, ahol a luxus és a kifinomult elegancia találkozik. A márvány, az arany és a fekete színek uralkodnak, mindezt kiegészítve egy vibráló színnel. Ez a stílus az exkluzivitás és a modern luxus kedvelőinek tökéletes választás.

64m2River Life lakópark- Scandinave Style

A River Life lakóparkban újabb stílusos fejezet nyílik és most bemutatjuk a Skandináv dizájn varázslatát. A tervezés során a fekete színek és a meleg fa elemek találkozása teremti meg ezt a kellemes otthont. A skandináv stílus egyedi varázsát az egyszerűség, funkcionalitás és a természetes elemek iránti szeretet teszi teljessé.

46m2River Life lakópark- Modern

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most bemutatjuk ezt a modern külsejű otthont. Ez a korszerű, minőségi bútorokkal berendezett lakás letisztult, mégis kellemes és otthonos környezetet nyújt. Az exkluzív dizájn és a praktikusság remekül összeolvad ebben a kis alapterületű ingatlanban.

35m2River Life lakópark- Bohém

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most egy Bohém otthon világába engedünk betekintést mutatunk be. A narancssárga konyha egyedülálló karaktert kölcsönöz az ingatlannak. Üde, friss, ideális környezet egyetemistáknak.

82m2River Life lakópark- Warm home

A River Life újépítésű lakóparknak terveztünk különböző stílusokban lakásokat, most a warm home ihlette dizájnt szeretnénk megmutatni. Ebben a modern külsejű lakásban a bézs szín és a barna árnyalatai uralkodnak, megteremtve ezzel a meleg és otthonos atmoszférát.

amiben
jók vagyunk

Maximális ügyfél elégedettség – elcsépelten hangzik, de valóban nem az ! Minden belsőépítészeti tervezésünk és lakberendezési kivitelezésünk során ezt tartjuk szem előtt, hogy Ön valóban elégedett legyen a végeredménnyel. Olyan gondossággal dolgozunk, mintha magunknak készítenénk az épp aktuális projektet. Ismerjen meg bennünket, és ha tetszik az a hozzáállás és szolgáltatás minőség, amit képviselünk, keressen bennünket bizalommal.

márkák akikkel
szívesen dolgozunk

MEGTERVEZZÜK OTTHONÁT?

Ha fontos Önnek, hogy új otthona belsőépítészeti kialakítását és lakberendezését olyan csapatra bízza, akik olyan gondossággal végzik munkájukat, mintha maguknak készítenék, akkor bátran keressen bennünket, egyeztessünk álmairól és terveiről.